Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår

Min värld är inte på riktigt
min egen verklighet är ett egendomligt drama
en fängslande såpopera
som jag tar på alldeles för stort allvar
Det finns alldeles för många lager
för att jag ska förstå essensen
Åratal av terapi har möjligtvis gett någon typ av förståelse
men mera en acceptans att jag är som jag är
Just nu svider tomheten som ett sönderkliat myggbett
och jag saknar dig
jag behöver dig
för att utan dig är jag som förlist
mitt hjärta slår snabbt och ytligt
sur svett sipprar ur min hud
det finns ingen jord
ingen trygghet
ingen djupare mening
Min fladdrande själ flyger med svedda vingar
så vilse i himlarymden
när du inte
är här




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima