Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan tummen och pekfingret

han håller jorden
mellan tummen och pekfingret
så liten den är




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-01 22:42



Bookmark and Share


  aol
Man känner en vänlig hand.
2017-10-24

  lodjuret/seglare VIP
Eller som det stod att läsa i tidningen MAD, gamla årgångar, Dave Berg hittade på texten, så beskrivande liftningen. 'Person med lång böjd tumme önskar resa, i regel med någon annans bil.'
2017-06-13

  lodjuret/seglare VIP
Morgonmål, match spelad på förmiddagen. Ställa till med en scen, spela teater, filma och döma i saken.
2017-06-13

  Nanna X
Tummelisas gud. He' s got the whole world in his hand...
2017-06-02

  Annie b'larsson VIP
Ja! Så stor - och så liten.
2017-06-02

  Gunnel Eriksson VIP
Han med den speciella gesten?
Bra haiku.
2017-06-02

  Onomatoprofet VIP
han med små händer?
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP