Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag är bara lite mer psyko än du!

Innan jag såg dig visste jag inte ditt namn
( och )
Innan jag visste ditt namn,
( så) hade jag inte sett dig.


Fyra klöver blad,
Är fyra klöver blad

( och)
det blir nog inte enklare ,
Inte svårare än så.

Det är sommar
(Och)
Tandatällningen som jag aldrig haft är trasig nu.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann