Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd gren gröna löv

Sol sol sol
Genom
Träd gren gröna löv
Lealös i trygghetens position
Solen kastar ut trådar med krokar
Sliter tag vingarnas fjäderskrud
Upp upp upp
Du skall leva!
Letar balans
Nu nu nu
Jag skall leva!
Springer på daggvåt mossa
Med rådjurskidets svaga ben
Sol sol sol
Genom
Träd gren gröna löv




Fri vers av Melomel
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-02 08:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Solen kastar ut trådar med krokar
Sliter tag vingarnas fjäderskrud
Upp upp upp
Du skall leva!

Text som Livsbejakande Levnadskonst.
Gillar textens uppbyggnad, ordens position och den kordiala tonen.
2017-06-04

    ej medlem längre
väx och lev
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel