Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här också bland gömmorna.


Pappa...

Berätta nu pappa
hur du kunde göra så här mot oss?
Vi var ju bara små, små barn
så beroende och maktlösa!

Berätta nu
istället för att stå där i tystnad
och förneka
det vi alla vet är sant!

Inte ens ett erkännande kan du ge oss
Ingen ånger
Ingen försoning
Snälla pappa,
du gjorde ju oss så illa...

Ser du inte hur piskrappen ännu svider?
Att fördömandet alltjämt kuvar?
Att skulden, den fördömda skulden
gräver stora hål i själen
och får oss att tvivla på vårat värde?

Vi kan aldrig nå fram till dig
men vi måste nå fram till oss själva
Det finns en önskan att du sa
-Ja!, Ja, jag gjorde fel,
men jag älskade er, trots allt!

men det kommer aldrig att ske,
eller hur...?
Pappa...?




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 20:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
var din pappa italienare?
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima