Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen

Jag har återvänt till norr
Det är vårvinter
Isen reser sig på älven
Sprickorna sträcker sig mot himlen
Töande snö bär spår
Fastfrusna
ögonblick
Vi gick där i spåren
ensamma
Vi hörde isen rämna
isblock

isblock
Nu inget mer
Jag har glömt hur det var
Jag har glömt sprickorna
Spåren har smält
Vi är inte längre ensamma
Nu sommar
Jag är här för att måla stugan
Älven stiger när snön smälter
uppströms
och jag känner doften av isen
som sprack.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP