Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakral fromhet

Ord så heliga
Själar så veliga
Böner så djupa
Skall ej hindra människan från att stupa

Regnet som faller
Som låser min själ bakom galler
Likt ett vilt djur med ett sargat samvete
Visar du din sanna sida falskhetens anlete

Köttets lustar du ej kan stå emot
Står ej emot frestelse, den är ett överhängande hot
När skall hycklarens fasad så rämna?
När kommer dekadensens kräk detta liv lämna?




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det första stycket
säger mycket
och även de andra

så sant så
mina ögon har varit blå
försöker att blunda
för att bättre må

kram


2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord