Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäten lycka

Skadestånd så dyra
Penningar räcker ej till hyra
Livet vill du bara fly
Ty glädjen den ska du sky

Du ses som en man så klok och vis
För mig är du blott en smutsig parasit, en äcklig gris
Komma hit och hjälpa mig att nå lycka
Dra åt helvete, du som endast kan hyckla




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord