Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

På en bädd av törnrosor
Jag vrider mig i smärtor
En kyla som smeker knottrig hud
När jag vandrar min Golgata, fylld av skam

Vindar som pinar, likgiltighet som viner
I en maskerad som saknar like
I dysterhetens domäner, svunna drömmar
I vågor av ångest, piskad av melankoli

En gångstig som leder till vägs ände
En destination som är en återvändsgränd




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-03 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ångesten i ett nötskal
så väl skrivet
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord