Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan




Heta hjärtan tårar gömma
långt inunder kärleksdyn
kalla hjärtan tårar tömma
brer dem ut i hela byn

Byt de stunder du förtjänar
emot doftig liljekvist,
över hela jorden tränar
människor att komma sist.

Liksom utav evig kärlek
snurrar jorden vidare.
Segra hjärta fri från smärta
när det dagas får du se...




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström