Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De ljufva liljekullar ....


Död åt puritanismen!

Du, vars bomber läckert putar

lös nu upp din knytblus´ knutar

låt din grannlåt välla fram

utan hämningar och skam

dölj ej bakom knut och klut

nej släpp ut! tittut! tittut!

 

Ack hur skönt med smultrontuttar

som i solen ystert skuttar

sköna ston ej dölj i stall

nej led ut på grönan vall

tuttar böra ej föraktas

nej, blott njutningssfullt  betraktas.




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-24 12:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
En smultronälskare, bland tuvor rara!
2009-07-09

    Bodil Sandberg
Som sagt...du är otrolig!!!!Strålande!!!!
2006-05-25

  Agnes
Så snart man skriver om nakna kvinnor och kvinnliga behag, ben som tuttar, tycks det kunna ursäktas under rubriken 'Poesi'... ser fram emot en text i jämställdhetens anda om män och deras behag - från dig. Vore en utmaning ;o) för dig!
2006-05-24

  DanSan
*
Ja detta var en vacker lovprisning

till livets goda frukter och begär hehehe

Minns en gång som ung , var väl 15 tror jag
då vi spelade klädpoker bara för att vi ville se
tjejernas behag . . . men tji fick vi!!!
Vi blev snabbt av med vartenda plagg . . .
iinte ens en tutte fick vi se . . .
Värst var det för min kompis Mikael som förlorade!
Han fick springa ut och runt körsbärsträdet det skulle
han ej gjort. Precis när han rundade trädet snavade han
och föll rakt i en hög med brännäslor!
Hela sommaren var totalt förstörd för honom . . .
Efter 3 månader kunnde han åter besöka toaleten normalt igen!

Hoppas att inte Mikael läser detta trots preskriberingstiden
för länge sedan är slut!!!

MVH Dan


*
2006-05-24

  Last Word Spoken
Härlig!!!

Tänker på tutti frutti programet som gick på tv för ett par år sen, Bruno hette nog programledaren och ja... vi fick se alla dessa vackra frukter som hade så söta tuttar så...:)) Där skulle man jobbat, väldigt lättförtjänta pengar.. undrar om man behöver skatta för dem då?
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell