Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeten

Jag ser händer som famlar efter varandra i mörker

jag ser en storm som ljuder

träd som slits upp ur marken och hus som raserar till grunden

jag ser aska falla ner från himlen

jag ser en tystnad som ödelägger världen

och sedan

efter en lång tidsrymd av ingenting

en sol som får allt att återuppstå på nytt igen

jag ser en ny och bättre värld

jag ser människor som dansar och kysser varandra i gryningsljuset

jag ser att allt som varit ont nu har förvandlats till något gott

jag ser kärlek och fred.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-04 18:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Minner mig om sången: Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde det var fred på jord och alla krig var slut!
Den längtan finns i allas våra hjärtan och du satte återigen ord på den längtan. Tack!


2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt