Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Kärlek är saknad

Och saknad är kärlek

Du är saknad

Alltså är du älskad

Varje varelses liv passerar förbi lika fort som en fallande stjärna

Men kärnan är evig

Omöjlig att förgöra

Mistlurarna ljuder för dig min älskade vän

Men inte som ett larm

Utan som en sång

En vacker sång till din ära

För att hela världen ska få veta att du är saknad




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-05 18:13



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En underbar kärleksförklaring.
2017-06-07

    ej medlem längre
Galet bra! Så stark och så vacker dikt! 5/5
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt