Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning: \"Narrhaikus\"


Nu är julen här!
Den varar till påsk, sägs det!

(Alltihop var lögn)


..............................

Quatre-vingt-dix-sept
moins soixante-dix-huit

För svårt mattetal!

..............................

Aspens applåder
gäller förstås den som hör
aspens applåder




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-24 14:44



Bookmark and Share


  Sun
Älskar det sista! Aspens applåder...

Asp är mitt favoritträd så jag tror mig åtminstone förstå vad du menar.
Nästan så jag längtar till hösten efter den här dikten.
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP