Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

eget foto

 

***

Tänk vad många minnen
I hjärtats bildarkiv
Som fängslar själ och sinne
- ifrån vår levnadstid

 

 

 

2017-06-07




Fri vers av rondell
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-07 18:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själ och sinne är så sinnrikt sammankopplade och upplevelsen du beskriver så väl - blir då total.
Ett bildarkiv är bra att ha. särskilt de goda sidorna!
2017-06-08

  M.Eta
Fin text, tur att vi har våra minnen!
2017-06-08

    Peter Söderqvist
Härligt rim med mening.
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra formulerat!
2017-06-07

  Bengt H VIP
Kommer mycket nära ren idé!
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell