Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar gärna

Jag drunknar gärna
i solljuset
i all kärlek jag har omkring mig
jag är inte längre rädd
tiden försvinner
men jag kan inte göra något åt det
bara vara här
bara vara kvar här
vara kvar i tillvaron
jag är inte längre rädd
jag vill inte försvinna




Fri vers av Ananas
Läst 496 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-06-07 22:15



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Åhhh så underbart ????
2017-07-01

  sehnsucht
Bra fångat av den där känslan när man är okej och det känns okej att vara okej. Om du förstår.
2017-07-01

  Den lilla tänkande
Fastnade på första och sista raden. Man får ju en negativ känsla av dem, men de syftar ju båda på något positivt i dikten ^^ haha, lite förvirrande.
Bra!
2017-06-10

  Fredrik Tufvesson VIP
Inledningen av dikten är mycket vacker!
2017-06-08

  Gin83
Gillar
Stämningsfull
Fastnade direkt i de tre första raderna..oerhört vackert.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas