Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lifeshots 45

Tänk inte för mycket
På världen din
För då är den galen

Men med lite humor
Så kan den bli
Helt jävla underbar




Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-07 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton