Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdikt


Medan göken ännu gal

Medan göken ännu gal,
stanna upp och lyss.
Tiden ilar ju så fort,
minns att vinter
rådde nyss.
Var i jäkt och stress
ej fången,
njut av fägringen
och sången.

Medan göken ännu gal,
stanna upp och tänk.
Sommaren försvinner fort.
som en låtsad
önskeskänk,
Så stanna upp och njut
ett slag,
för fort försvinner
julidag.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-08 15:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning...ja, man måste stanna upp och njuta...fin dikt...
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl