Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats aldrig

Slungas mellan olika enheter
På rop efter hjälp
Tut...tut...tut
Tack för att du väntar
Du har plats aldrig i kön

Fyll i blanketten
Så hörs vi i oändligheten
Tillfällig samtalskontakt
Slå dig ner och vänta på din tur
Du har plats aldrig i kön

Börjar om igen
Och återgår till första försöket
Kanske finns hjälpen nu att få
Hör ni hur jag skriker
Men
Du har plats aldrig i kön

Förlamad av ångestens hårda klor
Hur långt ska det gå
Ringer igen men allt jag hör
Tut...tut...tut
Du har plats aldrig i kön




Fri vers av Melomel
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-08 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ångesten andas i varje andetag
andas in långsamt och ut
bara lugnt och fint så blir allt bra

varma kramar

2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Melomel
Melomel