Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

505.VARNING !!!

James Comey är en rosa kanin som hoppar hit och dit
då kan hans vittnesmål inte vara trovärdigt!
Han vek sig i Hillary Clintons svåraste stund
och nu det gäller att smutskasta
president Donald Trump?!

Vilka kort spelar du comey ? = Kanin är kanin !




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 08:33



Bookmark and Share


  petter rost
Ja, hur spelar man med en kortlek av bara jokrar..? Då kan det ju inte bli så mycket mer än det är – ett taskspel! Det kanske låter som att jag tycker, det är nåt att bara skämta bort... tvärt om , spelet är allvarligt, farligt - inte bara för USA och dess medborgare utan för världen i sin helhet.
2017-06-09

  Onomatoprofet VIP
Vad är kaninen Comey jämfört med kängurun Trump?
2017-06-09

    ej medlem längre
Comedy!
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP