Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Jag har skrivit ner ditt namn 7 gånger idag

ändå har du inte uppenbarats

Du är och förblir en gåta för mig

ett enigma som jag inte längre har någon lust att försöka lösa

Därför låter jag dig vara ett träd

som du alltid varit

Ett träd utan blommor




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-10 12:17



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och uttrycksfull. Du skapar bilder med dina ord.
2017-06-10

    ej medlem längre
En fin text som berättar mycket mer mellan raderna än orden uttrycker.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt