Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmaktens tid

Nu råder vanmaktens tid
för dig som nu lever på flykt
Du är min broder
Du är min syster
Vanmakten finns nu hos mig.

I den mörka natten
härskar vanmakten
Den griper oss
Försöker betvinga oss
Men då
När det är som mörkast
När allt verkar förlorat
Då tänder någon ett ljus
och ännu ett
och ännu ett
och ännu ett
Vi är dom goda krafternas arme
Oövervinnerliga
går vi framåt
och lämnar mörkret




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-10 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson