Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atmosphere

Plötsligt
materialiserar sig
en person ur mitt förflutna
och jag vet inte hur
jag ska reagera
som en skugga
passerar någon
vid min högra sida
vad är det som händer?

Jag tar ännu ett steg
vi finns alla
samtidigt
på samma plats
vi kan alla
vara gud




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-06-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP