Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äntligen sommar <3


Sommarsolen

solens strålar helar mej sommaren landar/

men bär fortfarande minne från när stormar var kalla/

det som vart, formar oss sakta/

så att vi sen kommer komma att skratta/


och se våra barn fridfullt somna i vaggan/

motgångar, får inte hålla oss skraja/

för misslyckande är en mänsklig faktor/

når mina mål trotts att jag saknar min älskling massor/


samma hopp om livet på vintern har jag inte/

sommarsolen skiner under fåglarnas glada kvitter/

vill inte vara bitter, positivt tänkande/

för då känner jag att livet kommer bli enklare/


sommar nu och jag älskar det då somnar jag lättare/

har saknat känslan som när jag lättade/

klättrande, ett steg i taget/

det tog tid men känner mej fett hel idag man!/


brygga:
klart att vi smider och ser att allt är ett/

när det är sommar i Pite med massa glass och läsk/


ref:
samma hopp om livet på vintern har jag inte/

sommarsolen skiner under fåglarnas glada kvitter/



vers2:
grå tunnlar, borde målas skitfint/

påbörjar modet till att skåda ett nytt liv/

sommarsolen vill lova mej dyrt vin/

på matbordet för nu kommer en ny tid/


fåglars toner hörs som sjunger så sjukt cleant/

nu kommer sommarn broder syster ett stort kliv/

för hur man formas med nya fina minnen/

som gör att man orkar tillslut smida till det/


solen vandrar över himlen jag följer den med ögat/

tiden flyger förbi jag nöjer mej med höra/

snön har smällt bort till vatten droppar så sorgen/

känner jag ej av när en vacker sommar kommit/


vill jag smaka friheten vakna bredvid dej/

fånga varje dag och klara av livet/

svaret är givet jag vill hindra det som styr mej/

njuta galet av livet och vidga mina vyer/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl