Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frossa



I frossa och begärlighet
jag setat mången gång
och blndat min besvärlighet
med männskors klagosång

jag låtit pengar flöda
i habegär och last
det mycket fint har dödat
som ursprungligen jag haft.




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström