Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse



Sus i salen - männskoljud
ve och klagan - vänner bjud.
Tomt är livet, ruttet, snett
det stod skrivet stort och brett
storhetsöga alltid ser
blickar på dig alltid ner




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström