Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få längta




få längta hän till någonstans,
få vandra fram i lyckans land,
få blåsas bort till okänd strand,
få leka som i barndomsland,
få tänka dumt och stort.




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström