Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva



sväva ovan syndfull värld
och njut ditt hjärtas frid
bryt loss de giftbestrukna svärd
och känns dem icke vid

på moln som vita fara fram
högt ovan sotig dal
högt ovan grus och makadam
högt ovan kramsfylld sal




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 333 gånger
Publicerad 2017-06-13 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström