Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En passage

går på lina
tar ett steg tillbaka
vill jag leva?
är valen mina?

reagerar på allt
runt omkring
agerar inte alls
ljuset gör mig blind

en tango i otakt
en ängslig vals

svart kaffe, tack
och absolut ingenting annat alls

drar en lina
vad är värt att försaka?
vill jag leva?
är valen givna?

passera iväg, nu igen…

visst drömde vi vilt
verklig fantasi
med blicken manisk men mild
dödade vi tid

det gick en aning igenom vårt oblata, rena blod
som visade vägen och vi visade mod

passera iväg, för längesen…




Fri vers av Loyche
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loyche
Loyche