Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Den väg jag är förvägrad'


Nomaden

du är den väg jag är förvägrad
du är sommaren
du är värmen

du är vigd av vågor
jag rör mig inte
jag gör mig till

där är en annan undran
från andra sidan
viker du undan
villkorslöst

för att föreviga och rättfärdiga
gör jag ingenting

du är det nakna trädet
denna kalla vinter
kan aldrig vila vid din sida
varken med eller utan dig

du är
de tvära kast som sveper in mig
i förtvivlan




Fri vers (Fri form) av Loyche
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-17 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loyche
Loyche