Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Babbels Torn

? Trivs du på din tron
- den tron du besitter

nej, jag sitter inne
fängslad & bedragen

- Den klaraste av skönhet

? Sitter du bekvämt
i din samtida medeltid

som sagt, jag sitter inne
med sanningen & svaren

(konservativt bevarad)

? Trivs du med din tro
- det hopp den tillför

Jag tror på det jag ser
krig & konflikter
- En motsättning för övrigt

? Står du fast vid ditt ord
eller är du fastkedjad

- Vid den svagaste länken

Människan skapade Gud
så står det skrivet
I det sista evangeliet

- I den elfte timmen




Fri vers (Fri form) av Loyche
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-17 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loyche
Loyche