Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Den Elfte Timmen'


Vibrationer

med machetes skär vi djupt
genom djungeln
signalerar en kod, två
korta ekon
en oändlig längtan vi
aldrig lämnar
utan den vandrar vi blint
på ett minfält
speglar sig jupiters berg
egna öden
vad vi ger är vad vi får
vibrationer
utlyst sorg då moder jord
tårar gråter
7e mars, i nådens år,
elfte timmen
floder ebbar ut, till sist
söker själen
stillheten vid sidan om
månens kratrar
en oändlig längtan i
korta ekon
stillheten vid sidan om
vibrationer




Fri vers (Fri form) av Loyche
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-22 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loyche
Loyche