Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soltankar



Harvens väg ger slingriga skuggor
på den annars släta, bruna jorden

Solljuset, vårens kvällssol
fyller varje sväng i spåren

Lekfullt bildar de ett sirligt mönster
en labyrint av små mjuka stigar

Vart leder de?
Vad når man?


© text Snuffa 20170613




Fri vers av Snuffa
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-06-13 22:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den skira stigen som inte verkar avsikligt ditrullad eller nedtrampad verkar vara den mest genuina.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa