Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid någon annanstans




2017
se människan !
"upptagen" av att inte vara där
så blev den fantastiska tanken "mind-ful-ness"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP