Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag är död



kommer min hunger
att överleva mig

jag är en omättlig allätare

maskarna
hjälper smidigt till
att fylla mina behov

på kvällskvisten




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-14 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är klurig
mig
vem är mig kan tankarna börja florera kring
om kroppen ändå fortsätter en process efter döden
fast den kallnar ju o dör
cell efter cell
antar jag
Igår läste jag om allt bra som händer då man sover
Att immunförsvaret är på topp då man just vaknar tex
Det är lätt att tycka man är jag
Men man är ju en process, en stor fabrik, som håller allt samman
till det pajar
och cellerna hormonerna skelletet trådarna tappar processens
ett hormon ligger utslaget någonstans
eller finns det ämnen i kroppen som letar sig ur kroppen o fortsätter utanför
:)
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP