Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-06-16


Du är vackrare än nånsin

"Du är inte ute ur matchen. Tvärtom, Du är en winner"
Viktigheten ligger inte i att göra männen hårda mellan benen. Viktigheten ligger i att älska sig själv, och ta över livsscenen. Älska dig själv, mer och mer för varje år. Ditt självförtroende kommer att ge hatarna mången tår. Visa dem vart skåpet skall stå. Love yourself - och du kommer bättre må. 46+ gör ingen kvinna ful och mindre värd. Fan, jag är vackrare än nånsin i denna fucking hatande värld!




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-16 00:01



Bookmark and Share


  aol
En så klok och så berörande text.
2017-09-01

    Balans
Bravo!Viktigt att älska sig själv och att våga vara sig själv!
2017-06-28

  filharmoniker
Fuck the world!
2017-06-16

    ej medlem längre
Jätteklok text. Många av oss tjejer lider i det tysta av att luras från vetskapen tidigt i livet i att välja och forma vilka våra egna naturtillgångar och vad dess beståndsdelar skall bestå av. Bygga, liksom. De tillgångar som skall komma att forma intrycken i trygghet, och låta oss leva i nuet.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale