Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Everything has an origin...


Download (2017)


It was an interesting meeting,
once it was over,
everybody started to research..

he didn't know and they as well
what gem they found together..




Fri vers av Järnkatten
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten