Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt unga hjärta

Mitt unga hjärta i dina händer,
så varsamt kupade
i ömsint beröring.

Din kärleks kraft gav mig glöd,
gav mig liv,
gav mig läkning.
Jag tror aldrig du förstod
hur djupt du berörde mig.

Jag blottade mitt innersta för dig,
i all min nakenhet,
i all min sårbarhet.
Och du fanns där för mig,
för min trasiga själ.

Jag minns ännu värmen i din blick
och kärleken i din röst.
Det var du och jag
där ingen morgondag existerade,
allt som fanns var nu.

Jag känner djup och innerlig tacksamhet
över jag jag fick vara din vän.
Den kärlek du gav,
finns för evigt brinnande
i mitt unga hjärta.

 




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-18 12:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välskrivet bra
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP