Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juni

junisol
genom rälsbussens fönster
en doft av hö




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-20 15:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rälsbuss...finns de kvar. minns dem från min ungdom. Åkte rälsbussen på Inlandsbanan...Jokkmokk - Gällivare.

Bra fångat här.
2017-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Låter läsa sig. Luktar nos talg i.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP