Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dalsland!


Sommarhaiku


sjövy
bland sluttningens trädtoppar
en rälsbuss




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-21 12:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Precis så ser världen ut - om man bara vågar se den ur lite olika vinklar
2017-06-22

  lodjuret/seglare VIP
Ligger Storuman i Dalsland? Rälsbussen gick dit förut, som en av de där hållplatserna på vägen. Strax efter det att de slutat ta passagerare och post dit med förstånde trälåda på hjul med hästar...
2017-06-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker vy. Jag ser rälsbussen, men
i mina ögon är det en gammaldags.
Hur en modern ser ut i Dalsland har
jag ingen aning om.
2017-06-21

  Öknens Ros VIP
fin haiku.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP