Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdagens reflektion Senryu

Sommarnattimmar

synes längre än dagens
om man är vaken

 

YM Bohman-17




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-22 10:30



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Precis så är det. Solen lyser in vid fyratiden och timmen mellan fyra
och fem är oändlig. Bra reflektion.
2017-06-22

  RitaBrunner
Det ljusaste dygnet!:)
Ljuvligt!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER