Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veganhaiku


veganskt utefik
en del av chokladbräcket
är sparvar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 15:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om det är något jag är motståndare till så är det veganism och vegetarianism.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP