Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser dig

När jag ser dig vet jag att jag finns

När du är borta förlorar jag mig själv i oändligheten

Och förvandlas till en himmel utan stjärnor

En sjö utan namn

Ett träd utan rötter

Om sången vi brukade sjunga försvinner

Om melodin jag brukade spela på din svank ebbar ut i tonlös tystnad

Upphör världen att existera




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 348 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-06-23 08:03



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Vackra bilder!
2017-06-28

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kärlekslängtan framförd i fint formspråk.
TBG.

2017-06-28

    ej medlem längre
Starka känslor i en vackert komponerad dikt.
2017-06-23

    ej medlem längre
Romantiskt och vackert!
2017-06-23

    Lars J
Vackert!
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt