Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Midsommar!

Trevlig midsommar alla poetvänner! Och en vanlig, trevlig junihelg alla som inte firar midsommar! Ha det bäst!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 17:15



Bookmark and Share


  ULJO
Tummen upp
2017-06-25

  Peter Olausson VIP
Detsamma till dig Måna!
2017-06-23

  Njord
Det samma till dig från Hisingen!
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger