Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revor av ben

Ge mig lungorna
och din spruckna överläpp
där snoret blandats med blodet
ifrån en blödande själ

Ditt ensamma hjärta
slår alltför hårt
i en bröstkorg
där revbenen utgör fängelset
du aldrig släpps ifrån levande




Fri vers av Qadira
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-22 18:27



Bookmark and Share


  objekt3
Är kroppen en möjlighet eller en begränsing ...
2017-07-20

  Judas Ekholm VIP
Underbar svärta!
2017-07-04

    ej medlem längre
Fastnade direkt för denna. Mycket bra skrivet. Starkt!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Qadira