Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ett val och stå fast vid det

Jag bestämde mig för att jag älskade
det här landet

Precis som jag bestämde mig för att jag älskade
dig

Det är enkelt

Man ser det man vill se




Fri vers av Qadira
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-25 00:02



Bookmark and Share


  Klint
ler åt din text
något att klura på :)
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Qadira