Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det färglöst

En man med högtryckstvätt
skändar graffitiväggen

Han kallar det för heligt vatten.

Han skalar bort färgen
och ett täcke rycks av den sovande

Vakna,

kängorna kan inte dingla över brokanten hela livet
Du ska slita ned dina sulor, för kärlekens skull

Nej du ska arbeta, säger han
Räcker mig högtryckstvätten

Är det färglöst är det vackert.




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-11 10:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Intresting"skrivet
Med frågptecken
Däremellan?
;)
2022-08-28

    Sefarge VIP
Mycket"symboliskt"att
uttolka här i denna
smarta skrivelse
Tack för det!
:)

2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Qadira