Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som livet ska vara.


Mindfucked!

Ibland älskar jag
livet

men
jag avskyr

ettor
och tvåor

eller snarare
kampen

älskar dock
outsiders
som bara

finns.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-23 07:17



Bookmark and Share


  Tilda67
Uppdaterad till version 2.1? :)
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP