Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad och och rolig Midsommar

 

önskar jag alla mina vänner. Den kan ju bli svensk och mycket blöt

men sommaren är inte slut ännu, så var vid gott mod och tänk på

att du kanske ska komma att minnas den, som Midsommaren, då

åskan slog ner och taket höll tätt. 




Prosa av Ingrid Trolle
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-23 14:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas du haft en fin sommar!

Jag har tagit långledigt från sajten,
vilket var mycket välbehövligt.
2017-09-08

  Lars Hedlin
Hoppas att du hade det bra .) kram
2017-07-02

  Fem hjärtan VIP
Tack min vän! Än blommar sommaren det är bara att njuta :-) men åskan kan gärna hålla sig borta..:-)
2017-06-26

  ULJO
Kram
2017-06-25

  Bo Himmelsbåge
Stort tack, detsamma, vännen!
Jaa... låt oss minnas denna sommar,
som somrarnas sommar och för alltid
bevara den i våra minnen, även om ibland åskan mullrade och molnen grät!
2017-06-24

  walborg
Katastrofer var något Tove Jansson älskade!!! Svansföring och gott humör alltså.
2017-06-24

  Olof Lagerhorn VIP
Stort tack och önskar dig också en skön midsommar!
2017-06-23

    ej medlem längre
tack detsamma önskar Sorunda-Pelle!
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle