Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till en midsommar natt

Du gick fram till mig.
Sträckte dig efter.
Min hand. Tog den.
Bestämt i din.

Jag log. Av hela.
Mitt hjärta. Även om.
Jag visste. Att det här var.
Början på slutet.

Du ledde mig sakta.
Under månens.
Magiska ljus.

Månen sa du.
Kommer att bevara.
Vår hemlighet.
Från dagens ljus.

Där. I ett hus.
Gjort av blommor och träd.
Kände jag dig. Inuti mig.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund